Bashkimi Evropian dhe de-urbanizimi i shqiptarëve

Etjon Basha

Kaq shpesh kemi shkruar në blog kundër BE-së, sa mund të duket se s’ka mbetur shumë për të thënë. Por ja që hyrja (fatmirësisht shumë e vështirë) e Shqipërisë dhe Kosovës në këtë organizatë do kishte një pasojë katastrofike për vendet tona që, me sa di unë, askush nuk e ka analizuar deri tani.

Continue reading “Bashkimi Evropian dhe de-urbanizimi i shqiptarëve”