Bursat ne “Renie te Lire”

Klajdi Bregu

Bursat kudo ne bote dije ishin ne “renie te lire” ndersa sot ne Europe dhe SHBA pesuan ngritje. Por, pse ndodhi kjo? Pse edhe 2 vjet pasi recesioni i madh “kaloi” ekonomia po has veshtiresi te rimekembet ne vendet perendimore? Pse ajo qe na premtohet nga politikanet ne vendet perendimore nuk permbushet por shpesh ndodh e kunderta? Keto pyetje dhe disa te tjera do jene qellimi i ketij blogu te pare qe po shkruaj.

Continue reading “Bursat ne “Renie te Lire””