Dhuratë krishtlindjeje për BE-në

Është kënaqësi e veçantë kur oratoria bashkohet me mendjemprehtësinë, veçanërisht në një politikan. Fatkeqësisht videoja më poshtë është në anglisht dhe nuk munda të gjej titra shqip, por jep një fjalim me vlerë, për ata që besojnë që këtu jemi të vetmit të lajthitur që janë kudër idesë së Bashkimit Evropian.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=4CEu2sy2Z_0]

 

2 thoughts on “Dhuratë krishtlindjeje për BE-në

  1. Ca dhurate mo aman, ti sna bere nje sms dhurate per krishtlindje…
    Ska gje se te tera ne kete bote lahen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *