Uncategorized

Korrupsionit te Kosoves i duhet nje doze e tregjeve te lira

Instituti Ludwig von Mises Kanade e ka publikuar nje shkrim timin mbi korrupsionin ne Kosove, pasojat e tij, dhe menyren se si duhet te luftohet.